Shoppa min stil

Veronica Virta
Silkestop
Kjol i läderimitation
Marc Jacobs Highlighter
Concealer
33   225
38   295
20   318
28   448
10   306

Såhär får du perfekta Hollywood lockar!

Såhär får du perfekta Hollywood lockar!

I veckan berätta jag om mitt besök hos frisörsalongen Bayhome i Staffanstorp – klicka på länken så kan ni läsa mer om vad jag gjorde. Efter själva behandlingen fick jag mitt hår stylat. Frida lockade mitt hår och använde Lanzas hårspray innan hon drog igenom locktången. Så för varje lock hon tog, spraya hon med hårspray och lockade sedan håret. Jag blev helt förtjust i mina lockar. Idag är det 3:e dagen och lockarna håller fortfarande. Då ska ni veta att mitt hår är väldigt tjockt och envist när man ska styla det.

Har själv exakt samma locktång hemma men tycker aldrig att jag får det så himla snyggt. Får prova någon dag att göra det själv.

Locktången finns – HÄR – (adlink) och jag tycker det är väldigt bra pris för en locktång – 449:- (på kampanj just nu). Såhär får du perfekta Hollywood lockar!

https://www.annamatkovich.se/wp-content/uploads/2019/06/4f64b1448711445cac78346b32352520.mov

Här är hårsprayen Frida använde. Sen använde jag den lilla styling sprayen hemma.

Följ:

2 Kommentarer

 1. Emma
  30 juni, 2019 / 9:17 e m

  Kan du inte filma nästa gång du ska göra lockarna och visa exakt vad du använder, steg för steg?

  • Anna
   Författare
   30 juni, 2019 / 10:51 e m

   Tack snälla för tipset, ska absolut göra det vid nästa tillfälle.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?