Shoppa min stil

no products

Prisvärt Long Lasting Läppstift

Innehåller reklam genom annonslänk för Lyko.

Tänkte passa på denna måndagen att tipsa om prisvärt long lasting läppstift som jag själv älskar. Läppstiften jag ska tipsa om kommer från Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick. Jag har flera olika färger som jag varierar mellan, så fort jag använder dom andra färgerna ska jag fota och tipsa. Men den ni ska få tips om idag är den jag har på bilden nedan. Färgen heter Carina och är en urläcker rosa färg. Läppstiften kostar 260:- och personligen tycker jag att det är jätte bra pris då kvalitén är super.

Om jag vet att jag ska sitta på möten hela dagen så har jag alltid long lasting läppstift för att slippa och tänka på att applicera på mer. Jag är ju en riktig nörd när det kommer till läppstift och älskar färg på läpparna.

Prisvärt Long Lasting Läppstift

Anastasias long lasting läppstift håller hela dagen. Så applicerar jag på den kl 07 så håller den till kvällen. Det är till och med så att jag får gnugga av den på kvällen när jag ska ta bort smink.

Färgen jag har på mig nedan heter Carina och finns HÄR

Vill ni ha tips på flera andra läppstift så kika in min läppstift kategori.

Prisvärt Long Lasting Läppstift
Prisvärt Long Lasting Läppstift

Med koden adt100 får ni 100:- rabatt vid köp över 600:- hos Lyko. Rabatten gäller tom 13/9.

Följ:

1 kommentar

  1. 10 september, 2020 / 1:56 e m

    Jag har också ett sådant bra läppstift i två färger, och det är som du säger det sitter verkligen. På min har man även en lypsylliknande läppglans man smörjer med eftepå som gör det lite glansigt med och smörjer man ngn gång under dagen med det också ser det verkligen nymålat ut hela dagen och man får knappt bort det hehe

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?