Shoppa min stil

no products

Gör det för dig själv …

Gör det för dig själv …

Vet ni, jag tror ofta att man glömmer bort sig själv och tänker på alla andra först. Häromdagen träffade jag en tjej som är så himla duktig med sina morgonpromenader och jag frågade henne – hur gör du det. Då sa hon en bra grej – jag tänker inte utan jag gör det bara, för att jag mår bra av det. Sen ställde hon en fråga till mig om jag är en sådan som skjuter upp på grejer och det är jag absolut inte. Har jag to dos som ska fixas då gör jag det direkt. Då sa hon bara till mig – men då får du börja tänka mer på dig själv. Du kommer må bra av det och skjut inte upp det.

Sagt och gjort tog jag åt mig hennes ord. Varje morgon nu i 3 dagar har jag stigit upp strax innan 06.00 och tagit en snabb promenad. Alltså wow vilken underbar känsla. Detta ska jag komma ihåg varje gång jag vill ligga kvar i sängen. Däremot är jag inte en morgonperson och sover gärna längre om jag kan. Sen har vi alla våra dagar. Vissa dagar är man mer på hugget än andra dagar och så kommer det alltid vara. Men det är också viktigt att inte glömma bort sig själv. Nu är morgonpromenader bara ett exempel, finns så mycket annat.

Men hörni nu ska jag ta mig ett glas vin och sätta igång Netflix.

Trevlig kväll fina ni ?

Gör det för dig själv ...
Jag hann med att fixa naglarna. Blev Bordeaux naglar. Super läcker med mörkare naglar.
Gör det för dig själv ...
Sen åkte jag och killarna förbi mormor och morfar en snabbis.

 

Följ:

4 Kommentarer

  • Anna
   Författare
   7 september, 2020 / 6:54 e m

   Åh så snyggt med mörka naglar inför hösten ??

 1. Ida
  20 september, 2020 / 9:07 e m

  Jättebra men man säger
  Hur gör du det
  inte
  hur göra du det
  Kramar

  • Anna
   Författare
   20 september, 2020 / 9:30 e m

   Tack för rättningen 😉

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?