Shoppa min stil

no products

Skönaste jeans med hög midja

Skönaste jeans med hög midja.

För några dagar sen tipsade jag om svarta jeans med hög midja och i veckan fick jag dom blåa. Men jag måste säga att dom sitter som en smäck. Älskar modellen, längden och hur mjuka som är på. Sen är det så himla skönt med en högre midja. De va fler av er som köpte dom svarta och tyckte om dom riktigt mycket. Så himla kul att höra.

Däremot har jag extremt svårt att hitta jeans som sitter fint och skönt. Har man former och en lite större rumpa så ska man få plats med allt utan att det hänger ut. Den högre midjan gör att passformen blir super på.

Ni hittar jeansen HÄR för 399:- och med min kod ANNAM får ni ytterligare 10% rabatt på allt hos Bubbleroom. Just denna jeans modellen finns i svart och denna blåa färgen.  Fotograf: Jonny

Har ni tips på jeans som ni älskar så kom gärna med tipsen. Jag är öppen för förslag att testa andra. Ska dock vara en modell för en kurvigare kropp. Jag hade ett par från DrDenim som jag älska men tyckte dom gick sönder så himla lätt då dom var tunna i tyget dock otroligt sköna.

Följ:

4 Kommentarer

 1. 3 september, 2020 / 7:00 e m

  Härligt att hitta kläder som man både passar i utseendemässigt och trivs med att ha på sig.
  Ta väl hand om så du får njuta av dem länge.

  • Anna
   Författare
   3 september, 2020 / 9:29 e m

   Men eller hur, bästa känslan

  • Anna
   Författare
   7 september, 2020 / 6:55 e m

   Tack snälla, älskar den looken ?

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?