Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
31   150
45   268
62   371
22   283
44   340

Rabatt på Hot Tools Volumizer Dryer

Innehåller reklam genom annonslänk för Lyko.

Jag har sagt det innan men säger det igen. Just nu tänkte jag också tipsa, då Lyko har 20% på nästan allt. Och min absoluta favorit styling verktyg är på 20% rabatt, nämligen Hot Tools Volumizer Dryer. Det är alltså en varmluftsborste som är nästan lika kraftig som en fön. Jag har otroligt tjockt hår och det tar ett bra tag att fixa mitt hår. Men med varmluftsborsten från Hot Tools går det både snabbt att styla och föna håret. Samtidigt som man får den här perfekta volymen.

Det bästa med volymborsten är att vissa dagar har man kanske mer tid att styla håret och vissa dagar måste man skynda sig. I vilket fall som helst så funkar båda utmärkt.

Värmeskydd

Någon som kan vara bra att tänka på är att använda ett bra värmeskydd. Jag har testat några olika och ska skriva ett mer utförligt inlägg om de olika som jag gillar. Eftersom jag testat några stycken så kan jag tipsa om både lyxigare men också budget varianter. Men som sagt, det får komma i ett annat inlägg då det tar sin lilla tid att skriva ner allt.

Rabatten på 20% är endast giltig idag och helgen, så passa på om du är sugen. Rabatt på Hot Tools Volumizer Dryer 20%.

Rabatt på Hot Tools Volumizer Dryer
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?