Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Recept på grön smoothie

  Dagens frukost 🙂 Recept på den gröna smoothien kommer här: Brömhults apelsin och annanas juice (har man tid kan man pressa själv) 3 skivade gröna äpplen, 2 kiwi, 1 näve färsk spenat, hackad ingefära, jag hällde även i fryst exotisk frukt. Sen blandar man allt detta i en mixer. Jag älskar att ha i frysta frukter för då blir smoothien sådär kall. 
God morgon fina

Dagens frukost ser ni ovan, då det är brist på tid så hinner jag inte pressa apelsinerna annars brukade jag göra det innan. Det är mycket som ska hinnas med på morgonen. 

Har en hel del jobb att fixa idag så jag lär sitta fastklistrad vid datorn nästan hela dagen. Men först har jag bokat in träning 😀 Även fast jag är piggare på kvällen när det kommer till träning så känns det skönt att ha den gjort och så har man hela dagen fri. Förutsatt att man inte jobbar då. 

Ha en trevlig dag.

Följ:
Dela inlägget

1 kommentar

  1. 15 mars, 2016 / 1:59 e m

    Tack fina för recepten jag skall testa den idag 🙂 Ha en fin dag 🙂 ♡♡

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?