Shoppa min stil

no products

Restaurang AVOKADO i Malmö

Restaurang AVOKADO i Malmö.

Idag mötte jag upp fina Maria på Davidshallstorg i Malmö för en brunch. Vi har bestämt oss för att bli duktigare på att testa lite nya ställen. Det är lätt hänt att man alltid kör samma. Och eftersom vi ofta ses ute så är det perfekt tillfälle för oss att besöka nya ställen. Idag tog vi en brunch på restaurang Avokado i Malmö. Jag beställde deras Miso Mango Bowl med kalkon till. Måste verkligen säga att jag blev sjukt imponerad. Otroligt god sallad och jag gillar att man fick såsen vid sidan. Såsen var rätt stark men super god. Helt klart ett ställe vi kommer att besöka igen. Maria beställde hummus & avokado Bowl, den måste jag testa nästa gång. Märks att det var ett poppis ställe då där var en massa folk när vi kom vid 12 tiden.

Vi var extremt effektiva, då vi efter brunchen hade bokat en gemensam fotografering. Då kör vi alltid teman, antingen att vi kör samma färg eller samma stil. Denna gången var temat rött och imorgon får ni se resultatet från vår fotografering.

En härlig och effektiv söndag med andra ord. Hann även med ett riktning grymt träningspass med syrran och hennes kompis. Dom körde slut på mig och jag känner att jag inte kommer kunna resa mig från sängen imorgon.  Restaurang AVOKADO i MalmöRestaurang AVOKADO i MalmöRestaurang AVOKADO i Malmö

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?