Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Shine Bright like a diamond

God morgon fina läsare

Vilken underbar känsla det är att vakna upp till strålande sol, känner att jag vaknar med ett leende på läpparna, underbart 😀 Känns helt sjukt att jag bara har denna och nästa vecka kvar att jobba och sen ska jag vara mammaledig 😀 Är tokigt otålig och vill verkligen träffa vår nya lilla familjemedlem 😀 

Nu är det jobb som gäller och jag önskar er en härlig dag.  

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?