Shoppa min stil

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender
17   190
10   103
23   155
35   194
12   134

Shopping – Ralph Lauren

I fredags när jag var ute och shoppa fick jag med mig denna vita Ralph Lauren från Room 1006, jag älskar ju skjortor och kommer aldrig få nog av dom. Var och kolla på den i veckan men visste inte om jag hade den redan, jag vet lite illa om man inte ens vet om man redan har den hemma. Har för mycket i skallen 😛 Men det blev ett köp 😀 Fick med mig lite annat den dagen och så fort jag får tid över lovar jag att visa upp det.

DSC00382 DSC00385

Skjorta Ralph Lauren / Kjol Gina Tricot / Skor Novita / Armband Mulberry 

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?