Shoppa min stil

no products

Sköna bekväma svarta byxor

Innehåller reklam genom annonslänk för Bubbleroom.

Jag trodde aldrig att denna typen av byxa passade mig. Men nu har jag blivit helt förälskad i denna typen av byxa. Dom första jag beställde var ett par super sköna byxor med hög midja. Otroligt sköna att ha på. Sen kikade jag runt hos Bubbleroom och hittade dessa. Skillnaden är att denna modellen är inte lika hög i midjan plus att den har mudd vid benslutet. Liknande byxor men med olika passform. Båda byxorna funkar både till sneakers men också till pumps. Helt perfekta sköna bekväma svarta byxor.

Är man kurvig som jag så kommer byxorna passa helt perfekt. Tyget är mjukt plus att det är 5% elastan. Det blev inte världens bästa bild jag tog men lånar en bild från Bubblerooms hemsida. Jag upplever att när man är lite bredare över rumpan så är det svårt att hitta byxor som sitter snyggt. På mig blir som ofta lösa vid benen och tajta vid rumpan.

Sköna bekväma svarta byxor.

Byxorna kommer från Bubbleroom och märket Chiara Forthi och kostar 399:-, finns HÄR -. Använd koden ANNAM och få 10% rabatt på hela sortimentet hos Bubbleroom, gäller även nedsatta varor.

Sköna, bekväma svarta byxor
Jag passade på att inviga byxorna igår när vi skulle ut och äta middag med ett par vänner. 
Sköna, bekväma svarta byxor
Lånade en bättre bild från deras hemsida.
Följ:

2 Kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?