Shoppa min stil

no products

Fräsch & mild sommardoft

Innehåller reklam genom annonslänk för Lyko.

Jag är helt beroende när det kommer till parfym. Men det finns inte en enda dag jag lämnar hemmet utan att ta på parfym. Däremot har jag några stycken som jag kan välja mellan. Till vardagen använder jag mist.

En riktigt härlig, fräsch & mild sommardoft från Elisabeth Arden, White Tea. Den doftar så himla gott.

Såhär beskrivs doften: White Tea innehåller krispig och bubblande italiensk mandarin som kompletteras av sensuella noter av salt, svalkande havsbris. Tillsammans skapar de en fridsam enkelhet. Det ljuvligt fridfulla hjärnoten med extrakt från vitt te, turkisk ros och mate absolute från Paraguay transporterar dig till en plats med lyxig njutning. Milda noter av Madras-trä, malva och en trio lugnande muskdofter som leder till en harmonisk final. Andas in. Andas ut. För kvinnan som vill njuta av nuet.

Fräsch & mild sommardoft
Det är också väldigt bra priser på Elisabeth Arden White Tea produkterna. Jag använder både parfym och location för att få den att hålla längre. Klicka – HÄR.
Följ:

2 Kommentarer

 1. 4 juli, 2020 / 11:37 f m

  Samma med mig, måste ha både parfym och smink om jag lämnar hemmet,

  • Anna
   Författare
   4 juli, 2020 / 12:17 e m

   Aldrig fel att lukta gott ?

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?