Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Skönaste jeans med stretch

Skönaste jeans med stretch

Jag har tipsat om dessa jeans tidigare och får alltid frågor vilka jeans jag har på mig. Dessa jeans har jag haft nu i några år och jag älskar dom. Står du mellan två storlekar i vanliga fall så ta den mindre storleken då dom är stretchiga. Sen älskar jag att dom är högre i midjan och att dom slutar vid ankeln.

Jeansen finns i 3 färger, svarta, blåa och ljusblåa. Du hittar dom HÄR och med koden ANNAM får du ytterligare 10% rabatt.

Skönaste jeans med stretch
Skönaste jeans med stretch
Skönaste jeans med stretch
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?