Shoppa min stil

no products

Dermaquest Hibiscus Mandelic Peel + Retinol ansiktsbehandling

Nu har jag gjort min andra Dermaquest Hibiscus Mandelic Peel + Retinol ansiktsbehandling hos Kräm Hudvårdsstudio. Och jag måste bara säga WOW. Alltså min hud känns helt fantastiskt, som hos en porslindocka.

När jag gjorde min första behandlingen så ändrade även min hudterapeut bland mina hudvårdsprodukter. Detta för att förbereda huden på en mer kraftfullare behandlingar men framförallt hålla huden i balans. Jag kommer fortfarande kunna använda en del av de produkter jag har hemma. Huden kommer få sig en omstart och fokusen ligger på fukt, reparerande effekt och balans. Detta kunde jag märka när vi gjorde den andra behandlingen redan efter två veckor.

Dermaquest Hibiscus Mandelic Peel + Retinol ansiktsbehandling

Dermaquest Hibiscus Mandelic Peel + Retinol ansiktsbehandling
Före & Efter
Dermaquest Hibiscus Mandelic Peel + Retinol ansiktsbehandling
Första bilden är innan behandlingen & bilden nedan är efter.
Dermaquest Hibiscus Mandelic Peel + Retinol ansiktsbehandling
Dermaquest Hibiscus Mandelic Peel + Retinol ansiktsbehandling

Det jag älskar med denna behandlingen är att man får omedelbar resultat och under tiden ser man vilken kraftfull behandling detta är. Efter 1 eller 2 dagar börjar man fjälla och alla döda hudceller försvinner sakta men säkert. Huden blir otroligt fin och man får helt fantastisk lyster.

Något som är bra att tänka på innan man gör denna behandlingen men som även Kräm Hudvårdsstudio påpekar. Ska man iväg på solsemester så gör dom inte denna behandlingen. Kräm Hudvårdsstudio gör inte heller denna behandlingen hela tiden. Eftersom man inte ska utsätta ansiktet för sol under denna tid så är det viktigt att man exempelvis använder keps och solskydd.

När jag gjorde min första behandlingen så sov jag med retinol över natten. Medans andra gången så sköljde jag av den innan jag la mig och smörjde in huden med massor av fukt. Det kan upplevas som att huden känns torr och stram så därför är det viktigt att man ger den extra fukt och rätt produkter under denna tiden.

Utslag i pannan.

Jag hade även en del problem med utslag i pannan. Små knottriga utslag som kliade. Efter behandlingen försvann även detta besvär. Som jag skrev innan så känns huden helt fantastisk, nästan överdrivet glowig. Men vem älskar inte glow.

Dermaquest Hibiscus Mandelic Peel + Retinol ansiktsbehandling
På bilden nedan ser ni en irriterad pannan och på bilden precis ovanför så är pannan len och fin. Krävs både rätt behandlingar och produkter.
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?