Shoppa min stil

no products

Bekännelse om hals & dekolletage kräm

Bekännelse om hals & dekolletage kräm

Jag är super duktig på att ta hand om min hud, både morgon och kväll. Är extremt noga med alla hudvårdsrutiner. Men när det kommer till hals och dekolletage så är jag så dålig på att ha hand om dessa delar. Jag kan ibland när jag har lite kräm eller serum över ta det på halsen och när jag smörjer kroppen med body lotion så tar jag det också på dekolletage.

Men däremot så visste jag inte eller jag har snarare inte tänkt att det finns speciellt anpassade krämer till hals och dekolletage. Det är mest kunskapen i det ämnet som jag inte varit insatt i. Så för någon vecka sen skickade jag en bild till skönhetsdrottningarna på Kräm Hudvårdsstudio med bild på min hals. Kändes som att huden på det området hade ändrats, vilket det också gör med åldern.

Vad är skillanden?

Tjejerna på Kräm Hudvårdsstudio tipsade mig om dessa två krämer från Guinot. Den ena är för halsen och den andra för dekolletage. Jag ställde även frågan, vad är skillnaden på vanlig kräm och kräm specifikt till dessa områden?!

Produkter för hals och dekolletage är framtagna för områden med mindre naturligt/eget fett/ då vi har färre talgkörtlar här. Det gör oss lätt torra och framförallt att torrhetslinjer framträder snabbare. Man pratar om att huden kring ögon o på hals åldras 5ggr snabbare än huden i ansiktet.
Dessa produkter är oxå baserade mer på veteprotein, en stärkande ingrediens som ökar elasticiteten och bildat en osynlig utslätande film. Utöver det, och Longue Vie ( båda heter detta) komplexet för att jobba cellulärt mot en ungdomligare hudstruktur.
Bustcremen ger även mer support och stadga än Cou.

Alltid uppåtgående rörelser!

Ovan citerar jag hudterapeuten Sofia från Kräm Hudvårdsstudio.
Bekännelse om hals & dekolletage kräm
Jag ser verkligen fram emot att få prova dessa två produkter och jag kommer självklart att återkomma med en recension när jag testat dessa en tid.

Guinot Longue Vie Cou finns HÄR.

Guinot Longue Décolleté finns HÄR.

 

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?