Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Hår Styling

Det här med att hitta produkter och redskap som passar ens hår för att få en fin styling är inte alltid det enklaste. Beautiq.se har nämligen skapar en artikel Bästa värmeborste för styling 2022 där dom tipsar och betygsätter olika värmeborstar från olika varumärken. På deras sida kan du även läsa om andra tips och rekommendationer. Jag själv älskar att göra research innan jag köper något. Man vill veta vad andra tycker om det så man får ett liten överblick.

Enligt denna artikeln så är GHD Glide Professional Hot Brush en 5:a och kommer på plats nummer 1 och på plats nummer 2 kommer min favorit. Hot Tools black gold Volumizer dryer. Jag själv har använt Hot Tools värmeborsten i flera år och jag älskar den. Helt ärligt så plattar jag inte håret längre utan använder enbart denna. Framförallt så fönar den håret från grunden samtidigt som man får den perfekta volymen.

Tjockt Hår

Nu har jag väldigt tjockt hår så för mig har det alltid varit svårt att både hitta redskap men också produkter till mitt hår. Jag hade även under längre tid svårt att hitta schampo och balsam till mitt hår. Alla schampo och balsam jag testade gjorde så mitt hår kändes fettigt direkt efter tvätt. Trots att jag då tvättat ur produkterna ordentligt samt schamponerat håret två gånger.

Hår Styling
Det jag också älskar med denna är att den är smidig att ha med. Plus att den är väldigt prisvärd, man får både plattat hår samtidigt som man får volym.

 

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?