Shoppa min stil

no products

Self Tan Drops från Natura Bissé

För att få lite färg i ansiktet så använder jag C+C Vitamin Self Tan Drops från Natura Bissé. Jag har alltid använt brun utan sol och det är extremt svårt att hitta en bra brun utan sol. Så får en tid sen fick Kräm Hudvårdsstudio in dessa Self Tan drops. Och eftersom jag redan använder produkter från Natura Bissé så ville jag gärna prova denna.

Jag älskar dessa self tan drops. Framförallt så får man en super fin färg som inte är för mycket och man blir inte fläckig. Man bygger upp solbrännan om man vill ha ännu mer färg. För mig räcker det med en dag sen får jag lagom med färg. Sen älskar jag även att den inte luktar ”bränt” som en brun utan sol brukar lukta. Denna luktar uppfriskande vilket jag älskar. Dessutom blir man inte torr i huden. Så med andra ord kan jag inget annat än att rekommendera denna produkt.

 

Self Tan Drops från Natura Bissé

Denna oljefria formel innehåller mer än 95% ingredienser av naturligt ursprung och ger dig en jämn färg och lyster utan solexponering.
– Ger en naturlig, jämn solbränna utan sol.
– Anpassar sig till flera hudtoner och låter dig justera intensiteten.
– Håller huden återfuktad och ger antioxidantfördelar.
– Perfekt för applicering på ansikte, hals och dekolletage för en perfekt solbränna.
– Lätt att applicera och har en snabbt absorberande konsistens för att minska fläckar på kläder, lakan eller skyddsmasker.

Self Tan drops från Natura Bissé finns HÄR eller så kan man alltid besöka Kräm Hudvårdsstudio i Malmö.

Self Tan Drops från Natura Bissé
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?