Shoppa min stil

no products

BrowLift i Malmö by Kräm Hudvårdsstudio

BrowLift i Malmö by Kräm Hudvårdsstudio

Det här med att ta han om min bryn är jag otroligt dålig på. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med bryna. Men så hörde självaste bryn drottningen Sofia från Kräm Hudvårdsstudio av sig till mig och bara ”är det inte dags att vi gör något med dina bryn”. Jag litar på tjejerna på Kräm till 100% och är alltid på när det kommer till förslagen.

Så i förra veckan gjorde jag en BrowLift hos självaste Sofia ”bryndrottningen” på Kräm Hudvårdsstudio. Och jag måste säga att jag blev mer än nöjd. Vilken otrolig skillnad det blir. Bryna ser markerade och tjockare ut, samtidigt som ansiktet får sig karaktär. Jag låter före och efterbilderna tala för sig själva.

BrowLift i Malmö by Kräm Hudvårdsstudio

BrowLift i Malmö by Kräm Hudvårdsstudio ​
Första bilden är EFTER & andra bilden är FÖRE. Vilken skillnad det blev.
BrowLift i Malmö by Kräm Hudvårdsstudio ​
Älskar verkligen mina bryn och detta kommer jag definitivt att göra om. Allt beror på själva bryna men man gör om dom efter 4-6 veckor. När man har gjort browlift så ska man undvika att utsätta dom för vatten i 24 timmar.
BrowLift i Malmö by Kräm Hudvårdsstudio ​

Kératine mascaran använder man för att skydda stråna och behålla effekten längre.
Keratinmascara kan användas både till dem som gjort liftbehandlingsar men även till dem som måste stärka sina egna fransar.

Produktbeskrivningen:

Fransarna består av 93% keratin och ju mer keratin de har desto mer välmående är dina fransar, de håller längre och står bättre emot väder och föroreningar. Användningen av vattenfast mascara, dåliga vanor, stress och sömnbrist sliter på fransarna och gör att de tappar keratin. Keratin Restore Mascara hjälper till med keratinnivån vilket gör att fransarna håller längre och blir starkare på lång sikt. Vitaminerna som finns i Keratin Restore Mascara bidrar med flexibilitet och styrka till ögonfransar och hårsäckar. Fransarna blir därför mer motståndskraftiga mot yttre påfrestningar och fransens livscykel blir helt enkelt längre. Innehåller förstärkande keratin som ger näring och glans samt aktiva ingredienser som gör fransarna tjockare och sundare. Med näring och vitaminer stimuleras fransarna för att ge en intensiv och sublim look och efter bara tre veckor är fransarna starkare och längre! Innehåller inga hormoner, starka kemikalier eller prostaglandinaloger och är aldrig djurtestad.

Text från Kräm Hudvårdsstudio
Följ:

2 Kommentarer

  • Anna
   Författare
   10 mars, 2022 / 9:31 e m

   Tack 🤩

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?