Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Spahelg i Polen

Spahelg i Polen.

Dagarna går verkligen undan. Jag har haft en helt fantastisk spahelg i Polen. Otroligt välbehövligt för att ladda batteriet och koppla av. Jag tog färjan över från Ystad till Swinoujscie där jag blev upphämtad av min fina vän Anna. Vi bodde på Radisson hotell men eftersom dom renoverar sitt SPA så fick vi SPA och behandlingar på Hilton hotellet. Dom ligger precis i anslutning till varandra och man kan gå över till dom genom källaren där det bland annat finns gym, badland och annat skoj. Så det var super mysigt. Men vi sa att bokar vi nästa gång så ska vi bo på Hilton hotell. Min vännina tog verkligen väl hand om mig och visade mig runt. Detta måste vi göra snart igen ❤️

Spahelg i Polen
Det gick smidigt med färjan över från Ystad till Swioujscie. Jag hade hytt både till och från och det var otroligt smidigt att kunna vila och koppla av.
Spahelg i Polen
När vi hade checkat in vårt bagage så gick vi ner till hotellets restaurang och åt middag.
Spahelg i Polen
Man får passa på att ta en bild innan rummet stökas ner.
Spahelg i Polen
Ostronen var super goda. Det vita är typ citron sorbet, har aldrig ätit ostronen på detta sätt innan.
Spahelg i Polen
Utsikten från rummet var riktigt fint.
Spa mys med behandlingar. Jag tog pedikyr och massage. Finns även massa andra behandlingar.
Spa:et på Hilton var riktigt fint och mysigt. Kan verkligen rekommendera stället.
Vi hann även med en shoppingtur på stan.
Hur mysigt fik. Blev dock ingen fika här eftersom kön var enormt lång men det såg gott ut.
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?