Shoppa min stil

no products

Sambla

Reklam för Sambla.se

Detta inlägg kommer inte handla om att uppmana folk till att ta en massa lån. Men ibland är det kanske så i livet. Man har hamnat i olika situationer och tagit olika lån på olika ställen. Ofta så är räntorna höga och där är en rad olika dolda avgifter. Detta inlägg är främst riktad till dom som är i denna sitsen. Och vill ha ett hopbaklån för att slå ihop alla lån. Ett hopbaklån är ett lån man tar för att slå ihopa flera lån och har endast ett lån. På så vis kanske man sänker räntan och alla avgifter man får på köpet och få mer pengar i plånboken. Är man i denna sitsen så kan man vända sig till Sambla. Hos dom kan man göra en lånekalkyl för att räkna på vad allt kommer kosta i slutändan. Dom samarbetar med en massa olika lånegivare som her olika villkor för olika kunder.

När man gör denna kalkylen så får man chansen att faktiskt kunna räkna på allt. Det görs alltså ingen kreditprövning förrän man går vidare i sin ansökan. Visar det sig att man får bättre ränta och mer pengar i plånboken så kan man antingen ta dom pengarna och betala av mer på detta lån för att bli av med det snabbare. Eller så kan man faktiskt ta dom pengarna och spara dom.

Sambla

Men som jag skrev om innan så handlar det inte om att uppmana någon att ta några extra lån och skuldsätta sig. Utan det är för dom som har en rad olika lån eller kanske något lån med hög ränta där man faktiskt skulle kunna förhandla ner räntan. Mitt tips är att faktiskt ta dom pengarna man sparar in på räntan och lägger det i ett eget sparande. Eftersom dom pengarna har man ju ändå betalat på en ränta tidigare och nu får man dessa i handen och kan lägga in i ett eget sparande.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?