Shoppa min stil

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender
6   88
51   211
28   187
44   179
23   181

Styla Basker Med Chanel Brosch

Styla Basker Med Chanel Brosch

Jag har tidigare tipsat om lite olika sätt som man kan använda sin Chanel brosch. Jag älskar verkligen min Chanel brosch med pärlor och har haft den till olika outfits. Samt stylat den på lite olika sätt. Nu när det är lite kallare så tycker jag att det är super snyggt att styla Chanel brosch på en basket eller varför inte en vanlig svart mössa. Det gör så otroligt mycket och man får en helt annan look.

Styla Basker Med Chanel Brosch.

Styla Basker Med Chanel Brosch
Styla Basker Med Chanel Brosch

Jag har även baskern i röd och tänkte faktiskt sätta på broschen på den röda baskern också. Tänker mig att det kan bli hur snyggt som helst. Det är dessutom tidlöst. Har även sett en som är helt i guld som står på min önskelista, den finns dock inte på hemsidan utan jag har sett den i butiken. Antingen är den helt ny och ännu inte hunnit komma ut på hemsidan eller så är det en äldre säsong. I och försig så såg jag aldrig den i somras så måste vara en ny modell.

Här är tidigare inlägget – styla Chanel brosch– för er som missat den. Har ni andra tips så kom gärna med dom så delar jag vidare.

Följ:

1 kommentar

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?