Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

STYLA CHANEL BROSCH

Styla Chanel brosch.

Efter gårdagens outfit bild på Instagram så var det några av er som undrade om inte jag kunde tipsa hur du kan styla Chanel Brosch. Och det kan jag absolut. Jag tänker mig att ni kan styla och använda den i princip till allt.

Men igår passade jag på att inviga min Chanel brosch med pärlor till en super söt jacka från Veronica Virta. Den matchade så fint tillsammans med pärlknapparna. Men jag kommer att använda den vid många olika tillfällen och outfits.

STYLA CHANEL BROSCH ​
STYLA CHANEL BROSCH ​

Tips på hur du kan använda din Chanel Brosch.

 • På accessoarer som exempel diadem, hårband, hårsnoddar eller en mössa.
 • En enkel t-shirt. Blir hur snyggt som helst. 
 • På ett bälte som är mjukare av ex tyg eller sammet som du kan fästa broschen.
 • Scarf som du knyter snyggt runt halsen och fäster broschen snyggt på sidan.
 • Jacka, kavaj eller något annat ytterplagg. Har sett flera ha den på skinnjackan.
 • Enkel klänning som du stylar snyggt med broschen.
STYLA CHANEL BROSCH ​
Bilderna ovan är lånade från Pinterest.

Men jag tänker mig att du kan styla en Chanel Brosch precis som du själv önskar. Man kan i princip ha den till allt. Däremot tänker jag dela med mig av hur jag stylar min brosch vid olika tillfällen. Igår invigde jag den så det är första stylingen.

Följ:

5 Kommentarer

  • Anna
   Författare
   18 juli, 2020 / 11:40 e m

   Tack snälla.

  • Anna
   Författare
   19 juli, 2020 / 8:23 f m

   Tusen tack ?

 1. Beatriz
  18 juli, 2020 / 11:51 e m

  Så bra tips tack ❤️

  • Anna
   Författare
   19 juli, 2020 / 8:22 f m

   Hoppas du fick lite nya tips ❤️

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?