Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Chanel slingbacks

Chanel slingbacks

Oj vad jag har sneglat länge på dessa Chanel slingbacks. Drömskorna! Så i veckan var vi i Köpenhamn och jag slog äntligen till på dom. Men vi passade på att fira framgång .

Jag var väldigt tveksam i början innan jag sett eller privat dom. Mest om dom är bekväma och hur dom sitter på foten. Eftersom jag har en lång men smal fot så tänkte jag att den skulle vara bred över foten. Men den satt super fint på och passade mig helt perfekt. Dock lite små i storleken, men dom har halva storlekar så det är perfekt. Klacken är lagom hög och otroligt sköna att gå en längre sträcka. Jag invigde dom i veckan och gick hela dagen utan att få ont. Ofta brukar nya skor vara lite hårda i början innan man går ut skinnet men dessa var som gjorda på min fot. 

Tidlösa klassiker.

Tidlösa klassiker som jag kommer kunna ha väldigt länge. Jag är så noga med att ta hand om mina skor. Kvalitén på skorna är super fin så nu är det bara upp till bevis och se hur länge dom håller sig fina.

Dom fanns i en rad olika färger men jag fastnade just för denna beiga modellen med svart tå. Tvekade inte det minsta på färgen.

Jag är otroligt nöjd med skorna och har inget negativt att komma med förutom att dom är väldigt dyra. 

Chanel slingbacks ​
Chanel slingbacks ​
Chanel slingbacks ​
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?