Shoppa min stil

no products

Testa produkter innan lansering.

Testa produkter innan lansering.

Idag känner jag mig som ett litet barn som varit och handlat i en godisaffär. Hade nämligen ett super spännande möte med ett företag jag gillar otroligt mycket. Jag ska nämligen få testa deras produkter innan dom lanserar produkterna på marknaden. Samt även kunna recensera produkterna för mina läsare vid ett senare tillfällen. Jag älskar verkligen att testa nya produkter från märken jag älskar och det ska verkligen bli super kul att få dela med mig.

Jag använder redan många av deras produkter som jag älskar, men detta kommer bli en helt ny serie. Så ni kan ju gissa hur glad jag har varit.

Idag har jag verkligen varit i farten sen morgon och kom hem strax innan 21.00. Har fått så mycket härlig energi av alla drivna kvinnor jag träffat idag. Lite senare på kvällen mötte jag också upp Maria och Linda då vi skulle iväg på event. Efter eventet passade vi på att sätta oss och koppla av. Jag kör ju såklart på alkoholfritt och det är inte alltid man får in det bästa vinet. Hann även med en dejt med mannen innan jag träffa tjejerna.

Nu blir det jobb framför datorn innan läggdags.

God Natt fina ni.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?