Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

TIFFANY & Co Parfym

TIFFANY & Co Parfym

TIFFANY & Co Parfym

Såg rätt nyligen att TIFFANY & Co öppnar butik i Stockholm. Har inte riktigt koll på datum men verkar vara snart. Vet inte heller om dom bara kommer sälja smycken eller om de kommer ta in parfym med.

Men hos Nordicfeel så hittar ni deras parfym och body lotion. Jag var tvungen att klicka hem den för att testa. En blommig men ändå väldigt frisk och unik doft. Jag är inte helt förtjust i blommiga dofter men just Tiffany & Co parfym doftar riktigt gott. Detta är deras signaturdoft och jag måste säga att dom lyckades perfekt. Jag gillar dofter som är unika och inte påminner om andra dofter.

Doften är en gnistrande komposition av blommig mysk, en modern tolkning av traditionella haute couture parfymer. Doften öppnar upp med vibrerande noter av mandarinblad, som sedan bjuder in till hjärtat i doften; Irisblomman, som ger doften sin feminina styrka och glöd. Patchouli kombinerat med mysk omsveper till sist huden och ger en sensuell, oväntad och tidslös känsla, precis som Tiffany & co. juveler.

Doften finns HÄR i olika storlekar och lotion finns HÄR. Jag älskar att ha body lotion i samma doft som parfymen. Jag tycker att doften håller mycket längre.

TIFFANY & Co Parfym
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?