Shoppa min stil

no products

Träning, pepp & LCHF

God morgon finaste ni

Dom senaste dagarna har jag varit sjukt trött när jag har stigit upp på morgonen. Jag går upp vid 4 och ammar lillkillen och sen sover han till 8 och vill amma igen, sen får jag för det mesta sova en stund till då mannen tar lillkillen. Men trots det så känner jag mig som en zoombie. Aja det är bara att bita ihop och ta sig i kragen. 

Det som är svårast är när jag är så himla trött att behöva ta mig till gymmet och köra ett hårt träningspass. Jag tycker det är så mycket lättare att gå på pass än att köra själv på gymmet. Denna veckan har dock inte varit min träningsvecka, en av dagarna var röd dag (som jag helt missat) och då hade dom inte barnpassning när jag kom och en av dom andra dagarna så vakna lillkillen när jag var på passet så jag fick gå hem och mata honom. Får dock skylla mig själv eftersom han sov länge och var hungrig. 

Nu laddar jag för fullt med kaffe och ska möta upp Rasha och köra järnet 😀 Jag är så himla taggad med träningen och får passa på sålänge det håller i sig. Maten går jätte bra, jag kör LCHF och det känns jätte bra. Jag märker på mig själv att är jag duktig med maten så är jag peppad med träningen, det liksom hör ihop. Har dock läst att man kan känna sig rätt trött ibörjan när man kör igång med LCHF men att det ger sig efter några dagar.

Igår blev det baconlindad kycklingfile med sallad och bearnaisesås. Enkelt att tillaga, skära kycklingfilen på mitten, linda in den i bacon, krydda och in med den i ugnen. Kycklingen blir så himla saftig och god. 

 
Bjuder på en bild tagen för någon dag sen, en trött men glad mamma.

 

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. 9 januari, 2016 / 10:58 f m

  Tänk på att få sömn är viktigare än att träna! Och när man fått sin sömn kan man få in träning. <3 Sätt inte för hård press på dig själv! <3 KRAM

  • admin
   Författare
   10 januari, 2016 / 12:54 f m

   Ja jag vet det där med sömn är super viktigt. Jag pressar inte mig för hårt i och med att jag ammar. Kram

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?