Shoppa min stil

no products

Tvåbarnsmamma i farten

Tvåbarnsmamma i farten.

Hej raringar.

Killarna sover och jag kollar på bad moms på Netflix. Idag har jag varit i farten i princip hela dagen. Lillkillen sov så himla bra i natt och det var till och med så att jag fick väcka honom 00, 04, 07 för att amma. Undra om det håller i sig, han är en otroligt snäll bebis och sover i princip hela tiden. Som sagt jag väcker honom för att mata honom.

Imorse när vi vakna passade vi på att ligga en stund i sängen och bara koppla av. Sen skulle jag iväg till stan för att träffa fina Rasha över lunch. Tog en snabb runda i stan och sen åkte jag in för att hämta min stora kille. Vi åkte iväg till mina föräldrar för en fika och påväg hem passa vi på att storhandla. Båda killarna skötte sig men oj vad allt tar så himla långt tid.

Har fått en del frågor om att jag kom på fötterna så snabbt och hur jag mår. Jag mår faktiskt riktigt bra, tror allt handlar om ens inställning. Jag har till och med slutat med tabletterna och känner mig jätte bra. Får skriva lite mer om det i ett annat inlägg.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?