Shoppa min stil

no products

I farten & fika dejter

I farten & fika dejter 

God morgon raringar.

Ännu en bra natt där Valentino vakna någon enstaka gång för att amma. Vilket resulterar i en utvilad mamma. Ligger och njuter i sängen med min islatte medans alla sover. Jag är vanligtvis inte en morgonmänniska men det ändras när man får barn. Min plan är att vakna tidigare varje morgon för att hinna med min egentid och bloggen.

Idag är planen att jag ska till stan och träffa mina vänner för fika. Måste ju visa upp min lilla kille. Dessutom så sköter han sig exemplariskt när vi är ute.

Idag kommer även städerskan och denna städningen är verkligen välbehövlig. Hemmet är rena kaosen, vi har ju varit inne i vår babybubbla och prioriterat det. Älskar känslan att komma hem till ett nystädat hem.

Följ:
Dela inlägget

3 Kommentarer

 1. 5 september, 2019 / 11:10 f m

  Bra att hålla sina rutiner, men ibland kan någon annan få bestämna ett tag ?

  Önskar bra dag!

 2. Sally
  6 september, 2019 / 8:58 f m

  Hej Anna!

  Tusen tack för en jättefin blogg! Jag kom av en slump in på ditt inlägg om perioral dermatit som du skrivit i Maj 2017. Jag tror nämligen att jag fått samma problem.. Undrar därför ifall det läkt för dig? Finns det någonting annat du gjorde utöver diamantslipningen som du kan tipsa om? Jag har läst på många sidor att det kan ta superlång tid för det att gå bort.. (panik). Supertacksam ifall du skulle komma med några tips!! <3

  • Anna
   Författare
   6 september, 2019 / 10:09 f m

   Hej Sally.

   Tack snälla. Jag hade och det under en längre tid innan jag hittade tjejerna på kräm. Jag har för mig att allt försvann efter ca 1 månad, men då bytte jag ut produkter också. Minns att jag hade helt fel produkter och fick rekommenderat av tjejerna salongsprodukter anpassade till min hud. Om du bor i Malmö eller närheten så tycker jag verkligen att du ska besöka tjejerna på Kräm Hudvårdsstudio.

   Lycka till

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?