Shoppa min stil

no products

En bättre natt & en snäll bebis

En bättre natt & en snäll bebis.

Hej raringar.

Tro det eller ej men idag fick jag ordentligt med sömn. Denna lilla killen sov som en liten björn, så jag fick väcka honom under natten för att han skulle äta. Kändes som att mina bröst skulle explodera. Hoppas att han är en sömntutta som sin storebror. Han är en otroligt snäll bebis som inte gör så mycket väsen, är han hungrig då hör man honom.

Idag har jag passat på att få lite jobb gjort från sängen. Hade några fakturor jag skulle få iväg och lite Mail att svara på. Ringde några samtal och fixade lite grejer, som tur är så har jag en snäll bebis och kan göra det i lugn och ro.

Ska strax hoppa in i duschen och göra mig iordning. Tänkte lätt börja med promenader. Under dagen kommer även dom efterfrågade inläggen på hur mitt kejsarsnitt gick.

Ha en fin dag.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?