Shoppa min stil

no products

Under all kritik!

Under all kritik.

God morgon raringar.

Vaknade redan vid 07.00 och kunde inte somna om. Alla tankar bara snurra i huvudet och oroligheten smyger sig på lite sakta. Kejsarsnittet är på torsdag och jag försöker tänka positivt och inte alls tänka på det och låta det komma som det kommer. Men det är lättare sagt än gjort. Men jag måste försöka hålla mig lugn och bara låta det som det kommer. Vill ju inte heller riskera att få hjärtklappningar eller blodtrycksfall på britsen.

Idag måste jag också sätta mig ner och läsa igenom alla papper och hur jag ska förberedda mig. Måste även åka in till vårdcentralen och lämna blodprover. Och på onsdag ska jag ringa in för att få en tid för kejsarsnittet som är bokat på torsdag. Alltså förlossningsvården är under all kritik. Att dom inte ens kunde ge mig en tid utan jag ska sitta i telefon dagen innan för att få en tid. Hade inte förvånat mig (om jag nu ska vara riktigt bitter och sur) att dom skjuter upp mitt snitt då värkarna inte är igång. Inget förvånar mig längre.

Jag har ringt till operations koordinationen för att försöka få en tid någon dag innan då jag haft kraftiga förvärkar. Men där har inte varit en enda lediga tid enligt den här kvinnan så jag har gett upp och ringer inte mer. Under all kritik!

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?