Shoppa min stil

no products

Vi skippar den informationen idag

God morgon fina läsare
Ska inte köra den dagliga informationen om hur morgon trött jag är, låter den biten vara. Kom ner i säng strax innan 22.00 och somna nog strax därefter, kan inte minnas sist jag la mig så tidigt. Däremot hade jag världens mardröm och det sluta med att jag gick i sömnen och yra runt i lägenheten.

En helt vanlig jobbdag på kontoret med massor av kaffe 🙂 Vi har ännu en blogg som är på ingång till Malmö Life och jag ser verkligen fram emot att få presentera den snart. Vår IT kille har fullt upp. Nä hörni nu väntar jobb. Glöm inte att följa Malmolife på Instagram och även gilla Malmö Life på Facebook.

Pusselipuss

IMG_9325-3

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?