Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Walk in the park

God morgon fina ni

Då är jag och lillkillen redo att möta upp tjejerna för promenad. Vi har bestämt att varje dag blir det promenad, och det känns helt underbart att få smygstarta lite. Jag har sjukt svårt att sitta hemma och vila. Längtar tills jag får komma igång med riktig träning och börja svettas ordentligt. 

Min lilla kille är nöjd och belåten innan promenaden.  Han älskar in gungstol från Stokke 😀

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?