Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Walk in the park

God morgon fina ni

Då är jag och lillkillen redo att möta upp tjejerna för promenad. Vi har bestämt att varje dag blir det promenad, och det känns helt underbart att få smygstarta lite. Jag har sjukt svårt att sitta hemma och vila. Längtar tills jag får komma igång med riktig träning och börja svettas ordentligt. 

Min lilla kille är nöjd och belåten innan promenaden.  Han älskar in gungstol från Stokke 😀

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?