Shoppa min stil

no products

Working girls

Hallo darlings

Har slängt mig i soffan med fötterna högt upp, idag jobba jag och Marianna och som vanligt har vi alltid lika kul. Vädret är helt underbart och det är bara att njuta. Nu är jag totalt slut och förtjänar en kopp te och jordgubbar för att ladda upp med vitamin. 

Vi passade på att luncha på Koi dr vi åt deras lax som är så himla god 😀 

 
Medan vi hade vår rast så ville Marianna in på butiken Mini för att kolla om hon hitta något till en vännina, det sluta med att hon inte hitta något och jag hitta ännu mer grejer till lillkillen. Skoja med henne att det är egentligen hon som borde betala för kalaset hahha. Får visa sen vad det blev till lillkillen. Lånade bilden nedan från Vikkans blogg.

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?