Shoppa min stil

no products

WORKSHOP OCH NYTT KONTOR – BOX SPACE

Hej raringar

Vilken super trevlig dag jag haft med en massa andra härliga influencers. Jag och Käthe styrde ihop en workshop på Box Space i Malmö. Box Space är ett kontor mitt i stan men en massa små kontorsplatser som man kan hyra. Vi tycker det är otroligt skoj och vi på Sweden Influencers kommer helt klart att sitta på Box Space och även anordna fler workshops. Så himla kul att det är mitt i stan för det är ofta i dom trakterna som man rör sig.

Kul med drivna och engagerade kvinnor.

Jag tycker det är otroligt kul att träffa engagerade och taggade kvinnor, nu kände jag dom flesta som kom till workshopen på Box Space. Men ändå roligt att träffa andra inom samma bransch och bolla idéer och peppa varandra. Man fick en hel del bra tips och feedback. Det var väldigt högt i tak och vi prata om allt möjligt inom vår bransch och hur man på bästa sätt använder sina kanaler.

Jag och Käthe besökte Box Space i förra veckan och träffade killarna bakom idéen och tyckte att kontoret tilltalade oss. 

Malmös största blogg Anna Matkovich

Fina Maria som driver bloggen http://mariabusck.com 

Jag och Käthe, vi är ett otroligt grymt team ihop och vi har en hel del planer för Sweden Influencers.Anna Matkovich Käthe Nilsson blogg

Det bjöds på sallad och juice från Redfellas, min favorit The Cab.Anna Matkovich blogg Redfellas

Läppstift och handkräm står redo på bordet, brukar även alltid ha facemist framme. Så himla skönt med fuktboost.Anna Matkovich blogg

Lånade denna bild från Mikaela, vi saknade dock några stycken till på bilden. 

Nu ska jag hoppa i träningskläderna och bege mig iväg till gymmet. Känner mig så taggat och på hugget, men får nog ta det lite lugnt. Vaknade med en märklig känsla i halsen, jag hade inte ont i halsen men kändes som att det smög på sig. Nu känns det dock betydligt mycket bättre men ska ändå inte ta i för hårt.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?