After Work & bubbel

Hej raringar

Ligger i sängen med Netflix, cola zero och ansiktsmask. Lillen sover hos mormor och morfar så det är ren egentid här hemma. Är sjukt trött så det lär bli sängen väldigt tidigt idag.

Efter jobb hade jag lite ärenden att fixa, blev sjukt stressigt eftersom jag inte riktigt hade tid. Skulle träffa några av mina kollegor för after work. Vi satte oss på ett ställe som heter Grand här i Malmö och det var ett helt nytt ställe för mig. Men väldigt mysigt och trevligt. Blev lite bubbel och efter några timmar började vi alla gäspa så vi avrunda kvällen.

Blir en lugn fredag och ibland behövs det 🙂

God natt mina vänner

Fina Petra fastna på bild. Vi var så inne i allt snack att jag glömde be dom fota.

Skönt att ladda helgen med en massa fuktboost. Efter denna stressiga vecka (helgen fortsätter) så behöver huden en massa kärlek.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.