4   89
29   161
37   213
20   153
18   226
19   130
23   212
13   132
17   192
14   183

Senaste inläggen

 • Testa Julbakskassen & få 100:- rabatt

  Testa Julbakskassen & få 100:- rabatt
 • Klassiska & eleganta kläder från NEWHOUSE

  Klassiska & eleganta kläder från NEWHOUSE
 • Födelsedag & Date Night

  Födelsedag & Date Night
 • Varför älskar jag sociala medier?

  Varför älskar jag sociala medier?

Bokad Resa men först en mini weekend

Hej raringar

Det är verkligen sjukt mycket som händer både privat och på jobb. Tiden bara rusar förbi i ett svep och jag hinner knappt ens med.

Snart flyttar vi och det känns så himla spännande. Vi ska ju sälja av en del möbler här hemma innan vi flyttar. Har kikat runt en del på nätet efter möbler och hittat lite smått och gått 🙂 Så otroligt spännande. I veckan bokade vi dessutom en resa till Kroatien i slutet på April för att besöka min familj. Vi ska stanna någon dag i Zagreb och sen hyr vi bil för att ta oss ut en liten bit utanför Zagreb. Som jag längtar efter att träffa mina kusiner, min morfar och resten av familjen.

Men först åker jag till Stockholm nästa vecka på onsdag för två dagars utbildning. Mannen landar onsdag några minuter efter att mitt flyg lyfter, så vi går om varandra på flygplatsen. Men han och lillen kommer upp till Stockholm på torsdag där vi ska spendera 3 dagar 😀

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?