9   111
4   103
13   212
21   227
31   245
20   206
37   249
43   296
18   257
16   197

Senaste inläggen

 • Rea på Filippa K basplagg

  Rea på Filippa K basplagg
 • Graviduppdatering vecka 30 & att bli storebror

  Graviduppdatering vecka 30 & att bli storebror
 • Moheda träsandaler på Rea.

  Moheda träsandaler på Rea.
 • Rund spegel i Rosèguld

  Rund spegel i Rosèguld

Bra start & utmaning

Bra start & utmaning.

Hej raringar.

Har ni haft en bra start på 2019? Här hemma är vi lediga veckan ut vilket känns otroligt skönt. Jag har en del föräldrar dagar kvar som jag passar på att ta ut. Vi har verkligen laddar batteriet, umgåtts och haft 0 stress. Sovit länge, legat i soffan med pyjamas och bara kopplat av.

Jag haft haft lite jobb att fixa i företaget men det är sånt man kan sköta hemifrån. Ska sammanställa 2018 och lämna alla papper till min revisor. Skönt att slippa tänka på allt sånt själv. Jag är rätt duktig på ekonomi och bokföring men vill inte riskera att göra fel.

Liter mycket av det goda.

Under julledigheten har det varit för mycket av det goda. Alldeles för mycket om ni frågar mig. Vågar knappt ställa mig på vågen. Men jag är tillbaka i rutinen med träningen. Jag har inget nyårslöften utan ska helt enkelt leva hälsosamt och göra sånt jag mår bra av. Helt enkelt en bra start & utmaning (sockerfritt 2019).

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och bege mig till träningen.

Ha en super härlig dag fina ni.

Bra start & utmaning

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?