12   140
29   180
14   215
27   202
31   274
14   174
28   249
42   281
14   238
12   204

Senaste inläggen

 • Gucci sneakers

  Gucci sneakers
 • När det inte blir som man tänkt sig

  När det inte blir som man tänkt sig
 • Läppstift Rouge Dior Nr 775 Darling

  Läppstift Rouge Dior Nr 775 Darling
 • Puderrosa top från Rosemunde

  Puderrosa top från Rosemunde

Business look

Såhär en tisdag när man är tillbaka på kontoret så passar det bra med en Business look.

Som ni vet så letade jag efter en portfölj till jobb då jag alltid har så mycket grejer i min väska, men hittade ingen. Då stötte jag på denna portföljen från Oscar Jacobson (ni hittar den HÄR). Som jag faktiskt köpte på herravdelningen då där inte fanns några fina portföljer på damavdelningen. Men sen å andra sidan så tycker jag vissa saker är snyggare för herr än dam, som klockor. Jag älskar herrklockor och trots att jag har en smal handled så brukar dom passa mig utmärkt. Har du handlar på herravdelningen?

 

Shoppingtips

no productsno products
Rosa spetsklänning
Svart spets klänning
Mönstrad kimono i satin
Ralph Lauren klänning
Rosa spetsklänning
Svart spets klänning
Mönstrad kimono i satin
Ralph Lauren klänning
Rosa spetsklänning
Svart spets klänning
Mönstrad kimono i satin
Ralph Lauren klänning
Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?