Business look

Såhär en tisdag när man är tillbaka på kontoret så passar det bra med en Business look.

Som ni vet så letade jag efter en portfölj till jobb då jag alltid har så mycket grejer i min väska, men hittade ingen. Då stötte jag på denna portföljen från Oscar Jacobson (ni hittar den HÄR). Som jag faktiskt köpte på herravdelningen då där inte fanns några fina portföljer på damavdelningen. Men sen å andra sidan så tycker jag vissa saker är snyggare för herr än dam, som klockor. Jag älskar herrklockor och trots att jag har en smal handled så brukar dom passa mig utmärkt. Har du handlar på herravdelningen?

 

Shoppingtips

INWEAR
Only
Mango
FREE|QUENT
SAMSØE & SAMSØE
MORRIS LADY Kavaj
DAY BIRGER ET MIKKELSEN Kavaj
INWEAR
Only
Mango
FREE|QUENT
SAMSØE & SAMSØE
MORRIS LADY Kavaj
DAY BIRGER ET MIKKELSEN Kavaj
ATP ATELIER skor
MICHAEL KORS skor
LOVE MOSCHINO pumps
Klassiska pumps
ATP ATELIER skor
MICHAEL KORS skor
LOVE MOSCHINO pumps
Klassiska pumps
ATP ATELIER skor
MICHAEL KORS skor
LOVE MOSCHINO pumps
Klassiska pumps
Spetsklänning
Velvet Kimono klänning
Svart princessklänning
Rosa spetsklänning
Svart spets klänning
Mönstrad kimono i satin
Ralph Lauren klänning
Spetsklänning
Velvet Kimono klänning
Svart princessklänning
Rosa spetsklänning
Svart spets klänning
Mönstrad kimono i satin
Ralph Lauren klänning
Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.