40   219
23   199
21   186
16   207
22   174
27   226
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

Business look

Såhär en tisdag när man är tillbaka på kontoret så passar det bra med en Business look.

Som ni vet så letade jag efter en portfölj till jobb då jag alltid har så mycket grejer i min väska, men hittade ingen. Då stötte jag på denna portföljen från Oscar Jacobson (ni hittar den HÄR). Som jag faktiskt köpte på herravdelningen då där inte fanns några fina portföljer på damavdelningen. Men sen å andra sidan så tycker jag vissa saker är snyggare för herr än dam, som klockor. Jag älskar herrklockor och trots att jag har en smal handled så brukar dom passa mig utmärkt. Har du handlar på herravdelningen?

 

Shoppingtips

no productsno products
By Malene Birger klänning
Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?