40   214
23   197
21   185
16   207
22   174
27   226
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

En ny vecka med nya tag

God morgon darlings

Måndagen är den dagen på veckan som gör mig lite smått nervös, jag har nämligen invägning på ViktVäktarna och varje gång är jag lika nervös. Vi får väl se hur det går ikväll. Men det känns så himla skönt att vra igång med träningen, har hagt världens träningsvärk nu i flera dagar efter träningen i fredags. Är det någon mer som är nervös inför varje vägning?

Ikväll är vi tjejer inbokade på pass och vi är alla lika pepp. Men hör ni, nu måste jag få lite jobb gjort.

Önskar alla en super härlig måndag med massor av kärlek. Det bästa med måndagar är att man får en helt ny chans att ta tag i grejer??

En obligatorisk hiss bild. Jag och min lilla son som blev hela 1,5 år i helgen. Alltså vart tog min lilla bäbis vägen. Så himla snabbt det gått. Min charmiga, busiga och kärleksfulla lilla kille. Mamma och pappa älskar dig galet mycket.  

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?