6   85
20   206
15   234
28   271
17   222
26   207
37   299
28   250
23   203
20   263

Senaste inläggen

 • Lycka, kärlek & massor av skratt

  Lycka, kärlek & massor av skratt
 • Graviduppdatering vecka 31 & förvärkar

  Graviduppdatering vecka 31 & förvärkar
 • Helt fantastik helg

  Helt fantastik helg
 • 68% på By Malene Birger

  68% på By Malene Birger

En spydig kommentar.

I förra helgen får jag en print screen på en spydig kommentar om mig, från min syster som fått den skickad av en vän. Då har en av hennes kompisar hittat den om mig hos en annan bloggare (i kommentarsfältet) där en anonym person skrivit om mig.

Det roliga är att jag faktiskt vet vem det är, trots att den är anonym. Anledningen till varför jag vet vem det är, framför allt stavfelen. Men också för att jag skrev ett blogginlägg Anna & Maria diskuterar där vi fick till oss ett ämne. Jag nämnde specifika händelser i detta blogginlägg som personen tog åt sig. Inte för att vara elak utan för att det faktiskt stämde, inga namn nämndes men den här personen måste verkligen ha tagit åt sig.

Men jag tycker det är otroligt kul att den här personen följer mig och verkligen har stenkoll på mig.

Följ:
Dela inlägget

6 Kommentarer

 1. Emina
  17 december, 2018 / 10:06 e m

  Hej vännen, den personen som skrev borde lära sig skriva för det första, för den andra människor är så roliga som lägger så mke energi vad andra gör??? den tredje de lätt att vara anonymt och skriva vad man vill samt bakom skärmen??
  Sen när man träffar dem i verkligheten vågar dem inte säga vad tycker(fegisar)
  Ovo je tako smjesno???
  Folk är är så avendsjuka när dem ser att nån har det bra,älskar ditt blogg????
  Puss och kram vi ses i stan ???

  • Anna
   Författare
   17 december, 2018 / 10:07 e m

   Hej vännen. Tack vad söt du är. Haha precis vad jag tänkte på, folk har verkligen inget bättre för sig. Men så är det med avundsjuka. Kram fina

   • Emina
    17 december, 2018 / 10:24 e m

    Såg det nu att jag skrev fel med avundsjukan ??? jag bjuder!!

 2. Emma
  18 december, 2018 / 11:01 e m

  Hej Anna.

  Haha ”anonym” borde kolla sin stavning en extra gång. Verkar vara en person som följer dig och din blogg dag in dag ut. Bry dig inte om dessa människor dom har inget bättre för sig. Denna person har inget liv.

  Älskar din blogg, och vilken inspiration du är.

  Kram Emma

 3. Demonia
  20 december, 2018 / 7:22 e m

  Hej Anna!

  Tänk om fler läste Voltaire – “”The most important decision you will EVER make is to be in a good mood.”

  I övrigt avgudar jag din blogg och väntar med spänning på lite tjusiga bilder på de cookies och cakes jag vet du förbereder, till perfektion, inför varje högtid ??☕

  God Jul!
  /Demonia

  • Anna
   Författare
   20 december, 2018 / 7:55 e m

   Hej.

   Haha eller hur ? Nu har jag verkligen press på mig.

   Ha en trevlig kväll

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?