40   214
23   197
21   185
16   207
22   174
27   226
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

FIKA PÅ EMPORIA & DAGENS OUTFIT

Hej raringar

Fyy, är fortfarande täppt i näsan och kan knappt andas. Hoppas det snart släpper så jag kan återgå till min träning. Så jäkla tråkigt att tappa träningen när jag precis kommit igång. 

Efter jobb mötte jag upp min fina vän Nina och tog en fika på Espresso House på Emporia. Hade lite ärenden där efter jobb. Så vi passade på att mötas upp och snacka lite skvaller och uppdatera om livet. Vi träffas alldeles för sällan men när vi ses så tar vi igen det. 

Vi tog även en runda på Emporia och kika i affärer. Vi älskar båda skönhet och intedning och skulle kunna snackat hela natten om ex vilka produkter vi använder. Fick tips om en riktigt bra concealer från Nina som jag ska visa er sen. Det är rena jungeln att hitta rätt concealer och jag hat nog provat alla på marknaden.

Bjuder på en dagens outfit. Klänning Filippa K och skor Scorett. 

Prova lite kläder men inget jag fastna för. Kollar man på rean så är allt det bästa redan borta och på nyheter finns det inte så mycket. Jag älskar att shoppa på nätet då det finns ett helt annat utbud och helt andra butiker. Allt är inte lätt att handla på nätet men jag har koll på märken och måtten så det går bra.

Ska strax tvätta av mig sminket och krypa ner i sängen. Är så trött att ögonen går i kors. Men känns så skönt att solen och värmen äntligen kikar fram. Hoppas bara det håller i sig tills vi är lediga så man hinner njuta. 

Puss & Kram 

 

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?