Shoppa min stil

ring
Pärlor
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
5   40
25   122
27   237
18   210
21   180

Graviduppdatering vecka 31 & förvärkar

Graviduppdatering vecka 31 & förvärkar.

I fredags gick jag in i gravidvecka 31 och idag är det exat 67 dagar kvar till förlossning. Lillkillen är nu ca 37 cm lång och väger ca 1,6 kg. Det är en aktiv liten kille som rör på sig hela tiden. Enligt barnmorskan så är han redan vänd med huvudet neråt. Och jag känner att han är väldigt långt ner, eftersom jag har ett enorm tryck neråt.

I veckan har jag även haft lite smärta i magen och det verkar är förvärkar. Jag känner hur det stramar i magen och sen känns det som mensvärk. Tydligen är det väldigt vanligt att man får det eftersom kroppen förbereder sig inför förlossningen.

Han rör sig väldigt mycket på kvällen när jag ska lägga mig. Sömnen går än så länge bra, det är lite meckigt när jag ska vända mig men det funkar. Nu känns det otroligt tungt och jag känner mig rätt svullen både om händerna och fötterna. Nu får denna lilla killen lägga på sig lite vikt och bli starkare, sen får han gärna komma lite tidigare.

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?