17   197
8   269
21   361
26   393
24   428
16   410
9   360
26   314
37   282
38   339

Senaste inläggen

 • Graviduppdatering vecka 31 & förvärkar

  Graviduppdatering vecka 31 & förvärkar
 • Graviduppdatering vecka 35 & baby i säte

  Graviduppdatering vecka 35 & baby i säte
 • Därför älskar jag facemist!

  Därför älskar jag facemist!
 • Restaurang Fiskboden i Lomma

  Restaurang Fiskboden i Lomma

Graviduppdatering vecka 31 & förvärkar

Graviduppdatering vecka 31 & förvärkar.

I fredags gick jag in i gravidvecka 31 och idag är det exat 67 dagar kvar till förlossning. Lillkillen är nu ca 37 cm lång och väger ca 1,6 kg. Det är en aktiv liten kille som rör på sig hela tiden. Enligt barnmorskan så är han redan vänd med huvudet neråt. Och jag känner att han är väldigt långt ner, eftersom jag har ett enorm tryck neråt.

I veckan har jag även haft lite smärta i magen och det verkar är förvärkar. Jag känner hur det stramar i magen och sen känns det som mensvärk. Tydligen är det väldigt vanligt att man får det eftersom kroppen förbereder sig inför förlossningen.

Han rör sig väldigt mycket på kvällen när jag ska lägga mig. Sömnen går än så länge bra, det är lite meckigt när jag ska vända mig men det funkar. Nu känns det otroligt tungt och jag känner mig rätt svullen både om händerna och fötterna. Nu får denna lilla killen lägga på sig lite vikt och bli starkare, sen får han gärna komma lite tidigare.

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?