Shoppa min stil

no products

Helt fantastik helg

Helt fantastik helg.

Hej raringar.

Det har ekat tomt i bloggen. Och det är inte så konstigt eftersom jag har befunnit mig i Jönköping sen i fredags. Bloggen är lite svårare att uppdatera än Instagram, då man kan vara mer spontan på Stories. Känns lite enklare att uppdatera stories. @annamatkovich för de som vill kika på stories.

Vi har haft en helt fantastisk helg hos min kusin och hennes familj i Jönköping. Jag och hon har suttit och pratat om livet ända till klocka 03.00. Vi båda är gravida och hon föder en månad efter mig. Så himla synd att vi inte bor närmare varandra. Så mycket vi hade kunnat umgås under vår mammaledighet.

Barnen har haft så kul tillsammans och busat för fullt. Det har verkligen varit kul att se hur fint dom kommer överens. Idag är det dock nämligen dags att åka hem till Malmö och vi kommer verkligen sakna dom.

Men innan vi åker hem ska vi hitta på lite skoj.

Ha en underbar dag fina ni.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?