Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

På äventyr i Köpenhamn

På äventyr i Köpenhamn.

Hej raringar.

Igår hade jag en super härlig torsdag. Väl hemma på kvällen var jag helt slut och somna på nolltid.

Började torsdagen med ett möte med fina Nesrin som är stylist och sen illustrerat hon otroligt fina posters. Ni hittar Nestins Instagram @scandinavianrooms.se, otroligt mycket inspiration. Jag ska ju inreda här hemma och göra om lite. Så jag och Nesrin ska hitta på lite spännande grejer hemma hos mig. Ser fram emot att jobba med Nesrin.

På äventyr i Köpenhamn

Efteråt mötte jag upp mina killar och vi åkte över till Köpenhamn. Älskar att vi har Köpenhamn så nära och att man bara kan åka över för att få den här storstadsfeelingen. Nu är det mindre än 2,5 mån till beräknad förlossning och jag ska ju få en push present. Har inte riktigt bestämt mig vad jag önskar mig men vi får se. Min första push present var en YSL Sac De Jour som jag älskar. En av mina absolut favorit väskor.

Min stiliga fina lilla kille. Kan inte förstår att jag snart ska få en till sådan underbar liten kille. På äventyr i KöpenhamnPå äventyr i KöpenhamnPå äventyr i Köpenhamn

Matteo fick välja mat och han önskade pizza så vi åt pizza på Illum Roof top. På äventyr i Köpenhamn

Idag ska vi åka över till Småland till min kusin och vara där över helgen. Vi ser verkligen fram emot att umgås då vi inte setts på länge. Så det ska bli så himla kul.

Sen vill jag passa på att önska er en glad midsommar.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?