Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Tips på solskydd – Guinot

Tips på solskydd – Guinot.

Förra året blev jag introducerad solkräm för ansiktet från Guinot och jag blev totalt förälskad i den. Om jag ska vara ärlig. Så innan jag fick tips på solskydd för ansiktet så använde jag vanlig solkräm och tog det även på ansiktet. Vet inte om just du gjort det, men när jag brukade göra det så fick jag direkt någon finne här eller där. Sen kändes det som att hela ansiktet var i obalans. Men jag är otroligt glad att jag hittade denna solskyddande krämen från Guinot med SPF 30 som dessutom innehåller Anti- Age.

Förutom att den är riktigt bra och tillför en massa fukt till huden. Så tycker jag att den doftar magiskt gott. Inte alls den här solkrämsdoften. Så fort solen kikar fram börjar jag använda solskydd. Nu när jag dessutom är gravid så vill jag absolut inte ha pigmentfläckar. Vilket man väldigt lätt kan få om man är i solen och inte använder solskydd.

Guinot solskyddskräm med Anti- Age SPF 30. Det bästa av allt är att den dessutom håller väldigt länge.

Tips på solskydd - Guinot

Följ:

1 kommentar

  1. 21 juni, 2019 / 11:24 f m

    Bra att hitta saker som fungerar och ett bra solskydd är viktigt. Om det dessutom har ännu mer funktion så är det en bonus.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?