Shoppa min stil

no products

Oron över smärtan

Oron över smärtan.

Imorse vaknade jag med en molande mensvärk som höll sig på höger sida, lite längre ner. Den kom och gick under flera timmar. Jag har haft det hela veckan, men inte så mycket. Jag blev orolig, så jag ringde till kvinnokliniken. Mina misstankar är sammandragningar men ville inte ta några risker. Sköterskan jag prata med tyckte jag skulle ringa min barnmorska och lämna urinprov för odling så man kan utesluta urinvägsinfektion. Det var inget farligt och det viktigaste är att barnet rör sig och att där inte kom något blod. Vilket det inte gjorde.

Mensvärken höll i sig i några timmar och sen så avtog den. Efter att ha pratat med några nyligen gravida så verkar det vara vanligt och fler har haft det. Nu känns det inte alls. Men man blir så himla orolig. Allt har varit bra och jag har inte alls haft några komplikationer så minsta lilla gör mig rädd. Nu är det inte långt kvar och det är väldigt mycket som händer med kroppen dom sista veckorna. På fredag går jag in i vecka 31 så det går verkligen undan.

Oron över smärtan

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?