12   86
12   154
14   152
23   166
27   163
32   173
26   192
16   162
28   221
34   184

Senaste inläggen

 • Hårspänne med pärlor

  Hårspänne med pärlor
 • Alkoholfri öl & egentid

  Alkoholfri öl & egentid
 • REA PÅ BUSNEL

  REA PÅ BUSNEL
 • Östra Torns 4H- gård

  Östra Torns 4H- gård

Härligt avslut på denna Söndagen.

Härligt avslut på denna söndagen.

Hej fina raringar.

Vilken galen intensiv vecka jag har haft. Den har dessutom gått alldeles för fort. Känns som att hela denna månaden är fullspäckad. Men som jag skrev innan så älskar jag att hålla igång och att ha massor att göra. Snart ska jag dessutom på mammaledighet så jag passar på att få undan all jobb som jag ska hinna med.

Avslutar denna söndagen på bästa sätt. Netflix, alkoholfritt bubbel och en riktig tjejfilm. Körde också en ansiktsmask för att ge huden en riktigt boost efter en intensiv vecka. Jag testar ett helt nytt märke som jag snart kommer dela med mig av.

För några dagar sen köpte jag lite plagg till mina fina pojkar. Känns helt galet att man nu shoppar till två killar. Längtar efter vår lilla kille.

I veckan var vi hos fina kusinen (Matteos) Maja på konfirmation. Min stiliga lilla kille med fina kusinen Julia. Under kvällen var det Julia som passade Matteo och hon är så himla söt och fin med honom.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?