4   72
22   185
19   144
22   151
30   236
17   133
12   155
14   157
25   138
33   219

Senaste inläggen

 • Runda märkes solglasögon

  Runda märkes solglasögon
 • Underbar Påsk

  Underbar Påsk
 • 20% rabatt på läppmakeup

  20% rabatt på läppmakeup
 • Påskafton 2019

  Påskafton 2019

HÅRTRANSPLATION I STOCKHOLM

I samarbete med Akacia Medical

Egentligen spelar det ingen roll vart i Sverige man bor, men här är tips påhårtransplation i Stockholm. Vill man idag göra en behandling som ligger en bit ifrån där man bor så är det inga konstigheter, vi bor i Sverige och det är hur enkelt som helst att ta sig runt.

Både män och kvinnor drabbas av håravfall som för det mesta är ärftlig. Idag finns det så himla bra metoder när det kommer till hårtransplationer. Där finns behandlingar där du inte ens får ett ärr. Akacia Medical som gör hårtransplation i Stockholm använder sig av den mest senaste o h avancerade tekniken. Det är snabb läketid och man får inga synliga ärr. Man använder sig av en metod som heter FUE-metoden (Follicular Unit Extraction) vilket att enskilda hårsäckgrupper avlägsnas direkt från givarområdet.

Alltså wow vilken skillnad. Jag tycker det är fantastiskt att vi idag har hjälpmedel som kan hjälpa oss på traven. Att om man har komplex att det faktiskt finns möjlighet att ordna det. Sen kan man tycka vad man vill om ingrep och så vidare, det är upp till var och en. Men det är bra för dom som vill.

Är man tjej eller kille och behöver en hårtransplation och har möjlighet så tycker jag inte det är något fel. Utan snarare tvärt om, denna människan har möjlighet att påverka något man haft/har komplex över. Priset på hårtransplation varierar beroende hur många hårsäckar man behöver. Detta får man såklart hjälp med när man bokar en konsultation. Förutom att Akacia Medical finns i Sverige så finns dom även i Istanbul i Turkiet. Man bestämmer alltså själv vart man vill genomföra hårtransplationen och deras garanti omfattar både Sverige och Istanbul, vilket jag tycker är super bra.

Så förutom hårtransplation i Stockholm så kan man ta en semester till Istanbul och göra hårtransplationen där också.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?