Helgen som gått och middag med vänner

Hej måndag och hej raringar

Hoppas ni haft en härlig helg, det har iallafall vi haft. Förra veckan var lillen sjuk och jag kände mig helt utmattad i fredags, men äntligen mår han bättre. Nu har mannen och jag åkt på världens förkylning, men det får vara så.

I lördags tog vi en lagom lång sovmorgon och kollade på julfilmer efter lunch. Tror jag hoppa in i duschen vid klockan 15.00. Men de var så himla mysigt att kolla på film tillsammans och bara umgås. På kvällen lämna vi lillen till mormor och morfar där han skulle sova och vi skulle på middag hos fina vänner. Vi hade en super trevlig kväll med god mat och trevligt sällskap, som vanligt 😉 Vi var hemma vid 02.00, tror jag om inte ens senare.

På söndag tog vi ännu en sovmorgon då vi var barnfria. Gud vad jag behövde denna sömnen. Sen åkte vi och hämta lillen och sedan en shoppingtur på Emporia. En kort shoppingtur då det var alldeles för mycket folk.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.