12   121
39   224
30   164
21   205
19   181
21   175
24   171
7   163
15   163
11   158

Senaste inläggen

 • Mysfredag & Middag på Quan i Malmö

  Mysfredag & Middag på Quan i Malmö
 • Fullspäckad torsdag

  Fullspäckad torsdag
 • Rea på Busnel

  Rea på Busnel
 • Favoriter från YSL

  Favoriter från YSL

Influencer – tjäna pengar

I samarbete med Adrecord.

Är du influencer och vill tjäna pengar på din blogg? Fortsätt läsa detta inlägg för här ska du få lite tips.

Det finns en rad olika sätt sätt att tjäna pengar på. Det bästa sättet att tjäna pengar på är att tipsa om sådant du själv älskar. På så sätt skapar du ett förtroende till dina följare och läsare. Jag tipsar väldigt mycket om skönhet och kläder, inte bara för sakens skull. Utan för att jag själv älskar det och vill tipsa mina läsare när jag hittar något bra.

Jag använder mig av affiliate program och ett av dom heter Adrecord. Är du inte registrerad hos Adrecord så gör det redan nu. Här kommer du till sidan där du registrerar dig.

Några av mina absolut favorit företag som är registrerade hos Adrecord kommer nedan.

1. City Gross, vi använder deras matkasse och får den levererar varje vecka. Jag passar då på att tipsa om matkassen i min blogg. Har jag erbjudande så delar jag med mig. För varje ny kund som handlar får jag provision. Grymt va. Det bästa är att vi älskar matkassen från City Gross och det känns kul att få tipsa om den och samtidigt tjäna pengar.

2. Hairsale.com, allt för hårvård både till män och kvinnor. Produkter för håret behöver man alltid och då passar jag även på att tipsa om mina favorit produkter.

3. Swedish Beauty Factory, skönhet och ännu mer skönhet. Jag tipsar om mina favorit produkter.

Här är några av programmen som finns hos Adrecord. Det finns en massor av olika företag att välja mellan, allt från skönhet och mat till träning och hälsa. Allt det för både kvinnor och män.

Om du är osäker på hur det här med affiliate funkar så hittar du affiliateguide.

Influencer – tjäna pengar 

Tjäna pengar som influencer

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?