11   157
19   208
20   242
15   243
28   277
17   225
28   211
37   302
28   252
23   204

Senaste inläggen

 • Klassiska Prada väskor -18% rabatt.

  Klassiska Prada väskor -18% rabatt.
 • Mitt inredningsprojekt

  Mitt inredningsprojekt
 • 20% extra på rean hos Babyshop

  20% extra på rean hos Babyshop
 • Lycka, kärlek & massor av skratt

  Lycka, kärlek & massor av skratt

Jag höll inte mitt ord!

Jag höll inte mitt ord!

Hej raringar.

Hoppas att ni haft en härlig helg. Det har iallafall jag haft, och vädret var också helt underbart. Tycker man blir så mycket piggare och gladare när det är ljusare ute. Tänk att det är vad vi har framför oss.

Kom i säng alldeles för sent igår så jag har varit otroligt trött idag. Medan mannen var iväg på träning så satt jag och lillen i soffan. Jag till och med somnade en stund i soffan. Känner verkligen att jag sover mycket mer nu när jag är gravid. Så fort jag lägger mig i sängen så somnar jag.

Tanken efter jobb var att vi alla skulle gå ut en sväng och Matteo skulle få köra sin motorcykel. Men oj vad både jag och mannen var helt slut efter middagen. Vi orkade verkligen inte och Matteo ville så gärna gå ut. Vi fick båda lite skuldkänslor efteråt att vi hade sagt till honom att vi skulle gå ut. Men vad ska man säga, föräldrarollen är inte alltid en dans på röda rosor. Man är bara en människa. Vi får helt enkelt ta igen det imorgon.

Bilden nedan är tagen för lite mer än 1 år sen. Mammas lilla älskling, idag är det lite svårare att få med honom på bild. Man får liksom muta honom med något.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?