4   13
8   125
22   196
19   148
22   154
30   238
17   134
12   155
14   157
25   139

Senaste inläggen

 • Detaljer i guld & pärlor

  Detaljer i guld & pärlor
 • Kvalitetstid med min älskling

  Kvalitetstid med min älskling
 • Runda märkes solglasögon

  Runda märkes solglasögon
 • Underbar Påsk

  Underbar Påsk

Jag höll inte mitt ord!

Jag höll inte mitt ord!

Hej raringar.

Hoppas att ni haft en härlig helg. Det har iallafall jag haft, och vädret var också helt underbart. Tycker man blir så mycket piggare och gladare när det är ljusare ute. Tänk att det är vad vi har framför oss.

Kom i säng alldeles för sent igår så jag har varit otroligt trött idag. Medan mannen var iväg på träning så satt jag och lillen i soffan. Jag till och med somnade en stund i soffan. Känner verkligen att jag sover mycket mer nu när jag är gravid. Så fort jag lägger mig i sängen så somnar jag.

Tanken efter jobb var att vi alla skulle gå ut en sväng och Matteo skulle få köra sin motorcykel. Men oj vad både jag och mannen var helt slut efter middagen. Vi orkade verkligen inte och Matteo ville så gärna gå ut. Vi fick båda lite skuldkänslor efteråt att vi hade sagt till honom att vi skulle gå ut. Men vad ska man säga, föräldrarollen är inte alltid en dans på röda rosor. Man är bara en människa. Vi får helt enkelt ta igen det imorgon.

Bilden nedan är tagen för lite mer än 1 år sen. Mammas lilla älskling, idag är det lite svårare att få med honom på bild. Man får liksom muta honom med något.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?